Click Sini

Thursday, August 12, 2010

Promote Skit Bole

Salam All


Pomot Jap....Sesape nak pelamin comey cam kt ats ni leh contact2 kite yer. Yang ni contoh utk sesape y nak theme pink...theme terpulang kat korang la.Ni just contoh jerr...n of kos la contoh dia pink sb aku kn gilerrr pink.Tak mahal pon beb,ni sesuai utk tunang2 ke nikah2 kerr..he he!!Service provide sekitar Klang Valley and Melaka Alor gajah yerr.
Back 2 the topic....
Puasa sudah ari ke 2.Aku dah dpt kad raya lagikkk!!!None muslim dari sabah branches kasi...tenkiu banyak2!!Baby memberikan kerjasama y baik sgt semalam, dia xde la terpusing2 kat dlm 2 sebab lapar ke, ade pon skit2 je la dia kick.Pagi tadi sahur agak berat la..lepas sahur 5 30 pg smbung tdo jap smpai kul 6 45 pg dah rase lapor plk bangun tu pastu pale tingtong...camne???Tapi masih bertahan lagi.Harap2 sampai petang la yer.
Isnin hari tu aku p scan..masyallah dah nmpak dah baby punye kepala, mate, kaki...ooohhh tetibe rase speechless beb!!!Gender x nampak lagi, aku x kisah bb girl ke boy ke, asal sihat sempurna dah ckup bersyukur sgt2!!
Petang ni dah berkira2 nak makan meehoon sup utara dkt Alam Sentral tu, xpon Lontong bes dekat sek 7.Harap2 suami rajin melayan kerenah isteri dia.Ayat skema lagi powerr y selalu digunakan mestilah "bkn sy y nk makan, tp bb awak yerr...", knfem dapat.Yelah kn, dah selalu dimomokan dgn ngidam org ngandung, klu x dpt nt anak air liur meleleh jerrr..ha ha!!Takut la tue.Harap2 ade la yer rezeki petang ni.
**Ade rase pening2 lalat la wehh....jgn pengsan okey,nt kena angkt gune forklift plk**

4 comments:

tEppEi@sharEna said...

sweet la pelamin tue. klu x kawen lg ingt nk tempah dahh =B

Luv like this.... said...

nsib dah kwen yerr!!!he he..lai2 pomote kt kawan2 y nk bertunang..tq

Yanie said...

Hi dear,

i ada email u pasal pelamin ni.... Macam interested!

amElyn said...

dear, i minat!!
email me.asap.
bubbles_star85@yahoo.com