Click Sini

Friday, June 11, 2010

Alahai lalat....

Salam All

Aku lunch kedai sebelah ofis ni tadi.Pusing2 tgok menu sume x berkenan dihati then order la megi sup kari.dah tu y terbayang dekat tekak ni..

Megi sup dgn air aku smpai trs la mkn slow2 tetibe meja sebelah ni ada lak plk lalat jantan 2-3 ekor dok sound2 aku

"Dik, mkn megi jew ke??alahai sianye..meh cni order mknan sedap2, nt abg bayar.x elok mkn megi ni..tau la tgh bulan"

Aku senyum je then trskn makan smpai abis.tp dalam hati meluap2 kemarahan ni.Ape ko ingt, aku mkn megi sb xde duit ke??kekadang klu boring dah dgn menu2 restoran mamak tu memang megi je la y layak msuk tekak aku ni.malu jugak dgn org sebelah2 meja aku..alahai lalat!!

5 mnit lps lalat tu blah aku pon p la kaunter nk byr...sekali nk gelak guling2 aku tgok lalat2 tu mkn tulis dkt buku 35 HUTANG dgn kedai tu!!xpee2,td ko malukn aku kn,skrng padan muke ko!!

**Alahai lalat...msti korang malu besar tgok aku psni sb aku igt muke merah korang tadi. Jgn ingt makan megi tu sb xdok pitis yer lalat.Aku bwk duit merah td p lunch, ko lalat bwk perut dgn badan je kn**

4 comments:

~ Hariza ~ said...

sama la kita..
tp iza nyer breakfast td..teringin nk mkn megi goreng..
yummy..sesekali pekena, mmg heaven..
;)

Luv like this.... said...

tu la iza..sesekali memang bes tp x bole selalu tau!!nt bb x ckup zat plk yer iza

k|ree said...

macam sedap je...td,dah cakap da teringin nk mkn meggi goreng...skali..en.suami nak tgk bola..takde la maknanye nak gi mkn megi goreng...

Luv like this.... said...

kiree-sian dia!!klu cmtu mogok msk kat umh sebungkus jew!!he he..jaat nye sy :)