Click Sini

Wednesday, February 10, 2010

Weekend lepas

salam All


Gambar pembuka cerita.Mjlis perkahwinan rakan kolej wan Aisyah dan Rashidi.Sememang nya meriah tp tema ku telah dicilok oleh ini pengantin..wakakaka!adat la tue

Kami beramai2 telah menghiruk pikukkan majlis ini pengantin.biasa la kalau geng kaki kutuk da bercmpur cmni la jadinya.mcm budak kecik memasing walhal ade y dah nk jd bapak org.

kebiasannye y melepak bersama2 cume muke ni je.mgkin y lain tu terlalu bz dgn life dorang.masing2 pon da ade commitment.so y team ni je la y selalu sporting utk join mjlis2 gathering ni.

Pengantin cantik sgt (memang dia cntik pon),pelamin sweet...overall mjlis nmpak perfect.aku plk y risau tngu mjlis aku esok.tah leh jadi perfect ke tak!!adat la kalau lobang here n there, nobody is perfect right.


last but not least..............

**lepas tu ada acara gedix santai di dataran dan juga di kedai kopi...untill next show**

2 comments:

keem...... Jalanku masih panjang said...

kehidupan kita mmg berubah... tiap2 hari bz ngn keje2 kita.. tp kita masih boleh mengingati kawan-kawan kita yang lain... hehehhehe

Luv like this.... said...

tol tu akeem...harap2 nye selagi kt bernafas di muke bumi ni rakan taulan tidak dilupakan...
*ayt x hengat*