Click Sini

Tuesday, August 4, 2009

Suka Dan Duka

Salam....

ari ni bes..sebab ape??biarla aku sorang je y tau k...bes giler!rase nk lompat2 bintang jek kalu bole...:-p

Akhirnye encik Waja sy dah pulih kembali..sangat hepi tgok awk dah back 2 normal.bole sy tekan mnyak lebih skit...p sy selalu smpai 90/kmj jek!!sy x berani bwak laju2..takut + fobia + trauma..dah bole bwk kete ni kire bersyukur sgt la..mak aku senang encik bob pn senang hati tgok makwe dia da bole berdikari..

nasib la x mahal sgt uph repair dia dan y paling x tahan nye en bob pon turut same jd mekanik..bengekel kawan.standard la klu dia pon trn padang sekali belajar ape y patut..xde la sok kena kencing ngn mekanik jek.

Dlm hepi2 ni terselit gak rase sedey....ape korang rase klu korang bru kwen then pregnant tp encik suami dah buat hal..sentap aku k...hsben ade gelfren len.Bnde ni jadi kat salah sorang saudara kandung en bob..aku kesian kt bini dia.knfem sang isteri x tau perihal hsebn dia.sy org luar x akan sesekali la msuk cmpur.lgpon sy sndri x nmpak.saksi kejadian adalh en bob...terkasima jgk dia tgok!btol ke apa y dia nmpak....hsil intipan memang sah n sahih...siap bukak kn pntu lg tu.nk kata hndicap sempurna rasenya...kwn biasa takan la plak mesra cmtu kn..kedengaran agak series tp tu la..diluah mati emak.ditelan mati bapak..tkt bnde lain plak jd kalu klu ktorng inform family dia..harap2 dia berubah la.kasihani la isteri awk tu.dia mengandongkn ank awk tau..9 bulan bkn kejap!awk igt mengandung ni kerja senang ke??loya2 muntah2 tu igt bes ke??azab tau tak??

*asal aku y emo...memang aku emo tgok org cmni.patutnye time2 cmni la si isteri perlukan perhatian ko lebeih dari segala2nya.tmpat dia mengadu skit pening..bknye ko p menjalang ngn awek lain...huhu*

4 comments:

-yani- said...

sian nye kat wife dia tu ek..
lelaki2 spesis mcm ni.. patut kite hapuskan jek.. seranggg :)

Luv like this.... said...

jom yani...seranggggg :)

Miss Shareeda said...

eiii. mengerikan.. tak suka org jahat dan kejam mcm tu.. kejam sungguh..!

Luv like this.... said...

memang kan...harap2x dia balik ke pangkal jalan kn.