Click Sini

Saturday, July 4, 2009

Impian Dongeng mase kecik.dah name pon budak!

Dulukn memasa berangan nak kwen p lom ckup umo nak kawen aku ade la terberangan org junjung@tandu mase nak berarak..ceh budget time tu nt klu aku nk kwen mesti bdn da kurus...hua hua hua!mesti la ringan kan.

Nak dijadikn citer...impian dongeng aku tu sebenarnya bakal mnjadi kenyataan korang tau..aku pon cam shock gak la.rupenya kalu belah en Bob ni sape y last kawen memang kena junjung..en bob aku tu scnd bongsu p adik dia terlebey advance daa dri abg dia..hehe!rezeki dia awal kn.dorang ada sorang kakak lg y belum kawen gak.y tu pon bakal berjunjung gak!!same la kita...bes tu weh..

Bakal mak mertua aku tnya....nak tak berjunjung??isshh...dlm hti ni jerit mauuuuu...p y kuar kt mulut lain plak!hati ngn mlut x seirama plk....hncuss!sbnarnya aku kesian kat org 2 y nk junjung kami tu sok...tkut patah bahu..langsung x jadi rewang plk.

Aku n en bob aku ni kategori org debab2 comei gtu....p belum tahap obesiti lg.cume total body fat y tlebey skit kat badan...hambik ko!kalu y nk menjunjung tu bdn cam Malik Noor ke x kisah la...ni kan sok org2 kmpung plus kalu y tua tu y kena junjung kami...mau patah riuk bahu dorang...kang kitorang plak y susah ati time sanding....he he he!macam2...adi beradik y len da cbok nyakat dah!!kate kayu y sesuai nak wat penjunjung tu kayu balak...hampeh je korang kn...

X kisah la berjunjung ke tak...kalu dah kurus ok la!klu still debab camni time kawen sok kuburkan saje impian dongeng puteri raja aku tue...ha ha ha.

En Bob aku dah berangkat ke Cameron Highland.ade dinner kt sane...harus la jeles.dinner pon jauh cmtu...sudahnya aku gak y sengal kt umh.klu dah kawen sok sy bole follow dia p mane2 trip cmpny.....yeaaaa suke!dgr derang nk p bali bln 12 sok.pasport pon dah wat...alangkah indahnya klu dpt follow..ala2 hneymoon free gtu..."pls remind ur self k" tu pon klu korang dah kwen...huhu

**demam+batuk+selsema+soarthroat bercampur bau dlm dri aku skng ni...mntak jauh dari H1N1...kmpny aku kn servicing Hosp,kebimbangan tu tetap ada.dorang dah suh aku pkai mask...ape ke hal.???**

2 comments:

modusoperandi111209 said...

slm farah
wah..best tu kena junjung2.

psl kena pkai mask..sepatutnya skang ke mane2 pun kena pkai tau. dh makin merebak skang ni. fida pun..even dok dapur..nk g meeting pun sume dh wajib kena pkai. ;)

Luv like this.... said...

yela Fida..bhaya skng ni.cume x selesa sgt nk pkai mask tu..ni pon x p klinik lg.