Click Sini

Monday, April 27, 2009

Nape korang treat aku camni.....?

aku rase bengang + sakit ati + sedih + kecamuk...huhu.klu bole nak nagis jek.aku ni susah nk ckp ape y aku x puas hati kt en bob.nanti bile aku da mara len plak y kuar dari mulut ni...blog ni la tempat aku meluah perasaan..cehhh poyo nye ayt.x dulik la...ni kan blog aku


Kang kalu aku ckap aku ni x puas hati tang tu..tang ni ni kata plak aku ni mengada2x plak..p siyes la aku x bole accept la bnde ni.aku da plan camni asal plak ko nak menambah jadi camtu...excuse me this is my day ok!!mase ko kawen ari tu aku xde nyibok suh wat tu wat ni plus aku x guna duit ko pon untuk mjlis aku.so bile aku da decide nak buat camni...ko jgn la plak suh aku wat camtu plak..mcam ko melabur beli brg hntran tok aku...
ok...aku bkn la nk buat mjlis y syok sndri.bkn aku x bole terima cadangan ko tue p ape y aku cadangkn kn ni untuk kebaikan dan kesenagan korang gak.time aku nak sanding sok x yah la ko nk susah2x lg menatang dulang la bagai..dtg bwk dri jer..kan senag.lgpon time tu knfem belah aku bz giler...tah sape plak y nak arrange hntran sume...eehhhh lantak la!!x kose la nak pk lg hal ni...korang nampak tak ape y berlaku!!aku lom lg jd kuarga rasmi dorang lg p dorang plak nak susun atur hal aku..ok aku hargai sesangat p x sume aku leh terima
**aku bengang ngn org belah sane y x respect ngn decision aku...so aku x rase aku perlu respect ko!!

4 comments:

Amy-Wan said...

eh saba..dugaan..jgn cpt melatah..dorg akan jadi keluarga gak nnt..so istighfar ye...mn boleh bncg..bwk bncg.. =)

ape2 pn..istighfar ye..

my hidden stories said...

sabar-sabar....

-yani- said...

thanx dtg singgah blog sy..
:)

-yani- said...

nanti majlis sy yg kat mlk.. jemput dtg jugak ek.. :D