Click Sini

Thursday, March 19, 2009

kalau ini terjadi kat korang.....

Series jek bnyi tittle tu tp sbnarnya nak mntak la kata 2 korang...situation nye camni..
klu korang kena nikah di pejbat kadi...harus ke siap2x makeup da bomb???asenya cam kat sane tu kena tungu lame giler...tercair kang makeup nanti.....patut tak klu kita dtg sesimple as u can then balik umh baru berlakun batal air semayang bagai...dress well sume la..

2 comments:

nanonano said...

alaaa..xbesnye cmni..
humm tp kalau bley nk la buat acara batal air sembahyang tu lepas akad nikah kan??
ishkk..ok2 boley x try cmni..
dr pandangan na la kan..

kalau kene nikah kat pej..
just ajak ayah dan saksi je kan?
settle kat sana..xyah nk over2 mekap lg xpe
so..mlm tu bru la mekap segala..
buat acara kat umah,
err mintak ayah berlakon nikahkan skali lg bley??
pastu acara batal air semayang..bergamba bagai..
err bley diterima ke idea ni??
tp kalau jd kat nano..
cmni la yg nano pikir..
huhu

sTory oF Me..... said...

Na...thx for ur opinion k!pk psl bnde pon leh jadi pening...