Click Sini

Wednesday, February 25, 2009

Yehuu....riang ria diriku ini bile da pick tarikh kawen!so far aku de 2 date, June kalau sesi pej agama selesai or somewhere in Aug...on my beday 9/8/09....Hepi???jgn ckp la!sume pon hepi bile nak kawen kan!
Ahd leps kami tawaf 1 mid crik barang2x hntaran...kami serbu Mid dlm kul 11 pg n abis sopping kul 4 lebih..Nek kejang kaki sy..itu pn sb en Bob da x larat klu tak agak nye smpai mlm pon bole..puas menawaf akhirnya decide beli brg kat Metrojaya je sb tu je y bole kasi discount!!!every purchase above than 100 dpt coupon RM 10..jus 4 Cosmetic n Parfume.furthermore time tu ade sale metrojaya member...kan da bole jimat tu..jimat lg duit En Bob sy!!
Pe je y sy beli ari tu....?barang2x y memang xde less pon klu time megasale...klu ade pon ciput sgt lerrr..Ni la listingnye dari umh..kire 60% done la bab hntran...tgal acara ngubah nye je lg..2 nt dulu la kot!sy tepek je la sok ngn ape y patut

  • Handbeg n wallet
  • Parfume 2 set
  • Cincin
  • Kasut sy.......x beli sb size xde
  • Ksut En Bob.....x bole consider hntran sb da diguna kn leh En Bob sy yerrr
  • Baju............ same as above
  • Jam tgn sepasang

blik umah mak ngurut dada tgk barang aku...dia lom tau lg bape da kami abis kn tok barng e2!klu dia tau mau dia ngucap pnjg tgk ank dia dia mnge duit dlm eco gawat!!jgn mara y bu...kawen sekali je!ape lg y aku nk tepek kt dulang tu ehh....!

  • kek
  • sirih junjung
  • telekung Alquran sejadah ken pelikat
  • buah
  • cokelet

tu je kan...korang nye plak cmne???camtu gak kan lebey kurang....pls advice

Next entri yahh.....

2 comments:

nurul aziyana said...

Hari perkahwinan semakin dekat tp duit tak cukup..puas memikirkan cara bagaimana dan dari mana nak dapatkan duit..mengharapkan ihsan orang?blum tentu ada yg sudi..pendek kata kene usaha sendiri..sy juga seperti anda..jgn risau, saya membuka peluang kepada anda..mudah..senang dan cepat..hanya memerlukan kemudahan internet..sedikit usaha yang konsisten..ikuti program JANA DUIT MELALUI INTERNET!!!layari http://janamodal.com/rm2018.htm

camar1976 said...

wah promosi plak.... takde yg senang dalam dunia ni dek non... usaha tangga kejayaan.. yang penting nak kahwin jgn hutang yekk dekkk